Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
31123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031123

RSS

 Ei voittoa. Tasuri lohduttaa!
17.12.2018 22:19 | Timppa #11

Viides turnaus ja sarja kääntyi kevätpuolelle. Ekalle kierrokselle ei tullut yhtään voittoa: Joten kevät rundi on sitten otsikolla revanssia hakemassa. Ja lääkkeet on selvät, tehdään mahdollisimman monessa matsissa maali enemmän kuin vastustaja! Ja jos voitamme vain yhden matsin olkoon se sitten 16.4. karsintamatsissa. 

Ekassa matsissa alkoi jo se kevätsarja käänteisesti kun vastaan tuli SB Vantaa, jolle hävisimme sarjan avauksessa 9-3. Jonkunlainen revanssi saatiin kun matsia ei hävitty pystyyn tällä kertaa. Erikoisen matsista teki tapa jolla pysyttelimme pelissä! Ensin vastustaja siirtyi 1-0 johtoon neljännellä minuutilla. Ja 10 minsan kohdilla saimme YV:n, jolla päästäisiin tasoittamaan matsi. Eikö niin? No EI! Hämäys teki jonkunlaisen ennätyksen mitä ei monilta löydy: Meille tehtiin ei vain perinteinen yksi vaan kolme AV maalia minuutin sisään. Eli tilanne Vantaalle 4-0. Kokoilimme kuitenkin pikkuhiljaa peliämme samaan aikaan kun vastustaja luuli että peli on taputeltu. Joten Kaiden kolmella ja Stefun yhdellä maalilla pääsimme tokan erän lopulla ja vikan alussa tilanteeseen 4-4. Vastustaja heräsi tästä ja Hämäys nuupahti, sillä seuraavaksi Vantaa hujautti kolme maalia 32 sekunnin sisään. Taas näytti useampaan silmään että matsi on ohi, mutta matsin tehoilijat oli eri mieltä. Jussi, Stefu ja vielä kertaalleen Kaide (vikalla minuutilla) tekivät maalit ja lopputulos olikin pistejako 7-7. Upeat nousut ja pieni ruostereunus YV pelistä. Pisteet: Kaide 4+0, Stefu 2+2, Jussi 1+1, Ville 0+1 ja Marko 0+1.

Toka matsi oli sitten se syksyn tärkein neljän pisteen koitos Tuplahutia vastaan, joka oli vain pisteen päässä karsintarajan yläpuolella. Tästä eka voitto ja pois hännänpäästä. Eipä mitään. Pataan tuli taas että kajahti, sillä vaikka vastutajallakin oli toka peli ja myös vain 8 kenttäpelaajaa, olivat he huomattavasti terävämpiä ja vauhdikkaampia. Hämäys oli taas tosi piipussa alusta alkaen. Tämän matsin perusteella koko sarja on kaukana meistä! Eka erä repsahti jo 4-0. Toka meni tasan 2-2 ja vikassa vielä 5-1 turpiin. Lopputulos 11-3. Pisteet: Kaide 1+2 (joku pelas hyvän viikonlopun!), Olli 1+0 (Kauden eka kihaus!), Ville 1+0 ja Jussi 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Voiton metsästys jatkuu...
26.11.2018 10:32 | Timppa #11

Niin se on, että ei näitä pelejä voiteta ilman maalintekoa! Nyt on melkein puolet sarjasta pelattu ja henkilökohtaisella tasolla on tehty 0-3 maalia mieheen. Myöskin joukkuekohtaisesti kaikki matsit on pelattu 2 tai 3 tehdyllä maalilla. Se ei vain riitä, vaikka olisi kuinka hyvä tsemppi muuten päällä. Omasta mielestäni paikkoja on pystytty joka matsiin luoda, jopa niissä matseissa joissa ollaan oltu selkeästi vastustajaa jäljessä muuten. Toivottavasti sihti ja rentous tähän löytyy vielä.. Nythän on hyvä iskeä "puuntakaa" vastustajia. Positiivista on myös se että, karsijan paikalta nousu ei ole mitenkään karannut, vaan toinen heittopussi Tuplahuti on vain pisteen päässä. Neljän pisteen matsi siis ensi turnaukseen.

Tämänkertaiset tappiot meni seuraavasti:

Ensin Bandits matsi. Siinä pysyttiin reilun erän verran mukana kun eka erä meni 1-0 vastustajalle. Toka erä meni 3-1 taas Banditsille Vellun tehdessä meidän maalin. Vikassa erässä repesi sitten kunnolla vain Jussin tehtyä meille pari maalia vastustajan viittä skodea vastaan. Lopputulos 9-3. Pisteet: Jussi 2+0, Vellu 1+0, Ville 0+1 ja Leppä 0+1.

Parin tunnin huilin jälkeen vastaan Ylilyönti. Tässä tehtiin jopa eka maali Vajolan YV vaparista. Mukana roikuttiin vielä vikan erän alkuun kun Kaide toi meidät Lepän hyvästä esityöstä vastaiskulla tilanteeseen 2-4. Tsemppi kuihtui kuitenkin alle kahdessa minuutissa kun Ylilyönti teki 2 nopeaa maalia. Lopputulos 2-6. Pisteet: Jani 1+0, Kaide 1+0, Olli 0+1 ja Leppä 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Campo on Hämäykselle kylmä ja kolkko paikka!
04.11.2018 21:46 | Timppa #11

Hämäyksen taival jatkuu divarissa melko vaikeissa tunnelmissa. Tänä syksynä jo toiseen kertaan poistuimme Camposta ilman pisteen pistettä. No peli on vaihdellut siihen malliin että saamme ainakin kokea kaikki erilaiset häviöön liittyvät negatiiviset tunteet. Nimittäin tällä kertaa joidenkin mielipiteisiin nojaten pelasimme ensin kauden parhaan ottelun ja sitten perään taas heti uuden pohjanoteerauksen. 

Ekassa matsissa oli ennakkoasetelmat selvät kun vastassa on edelleen puhtaan pelin kärkijoukkue HC BMF Tuusulasta. Nämähän pelasi jo pari vuotta sitten samassa lohkossa ja nousivat silloin neloseen. Matsi alkoi tutunoloisesti kun eka omiin tuli jo toisessa vaihdossa minuutin pelin jälkeen. Tällä kertaa allekirjoittanut pääsi tunaroimaan tilanteen kun Vellu laittoi helpon syötön laitaa pitkin, niin onnistuin pompottelemaan pallon suoraan vastustajan lapaan joka sen kummempia miettimättä linkosi pallon maanuoliaisena pöllämystyneen Karin längistä verkon perukoille. No onneksi nousimme erässä vielä johtoonkin kun ensin Kimmo laukoi tasoituksen Petrin syötöstä 5 minuutin pelin jälkeen ja sitten Sakun veto maalille otti kaksimetriä korkean pompun suoraan ylös ja tippui sieltä maaliin. Valitettavasti tämä johto kesti vain puoli minuuttia kun vastustaja tasasi ekan erän 2-2 tilanteeseen. Tokassa erässä vastustaja meinasi karata, mutta vain kahdella maalilla. Ensin Petrin lyhytsyöttö maalin edestä eksyi vastustajalle ja pallo siitä maaliin. Sitten tuli päivän komeimpia maaleja kun vastustaja laukoi kaukaa jaloista pallon suoraan yläpeltiin. Siinä ei ollut mitään tehtävissä vaikka karvaus oli niskassa ja Kari näki pallon. Vikassa erässä taisteltiin ja vain Hämäys onnistui maalinteossa. Kun matsia oli 4 minuuttia jäljellä toi Vellu omalla nousullaan Meidät maalin päähän. Lopun painoimme hyvin ja ilman veskaakin saimme erittäin hyviä paikkoja, mutta valitettavasti emme saaneet tasuria aikaan. Toimitsijatkin innostuivat tsempistä niin että olivat laittaneet lopputuloksen 4-4 järjestelmiin. Tämä tosin korjattiin liitossa myöhemmin. Lopputulos: 4-3. Pisteet: Kimmo 1+0, Saku 1+0, Vellu 1+0, Petri 0+1, Jussi 0+1 ja Olli 0+1.

Toinen matsi parin tunnin huilin jälkeen piti olla tiukka vääntö kahden about samantasoisen jengin välillä. Paskan marjat! Ehkä itsekin latasin jengiä vähän väärin tähän matsiin, sillä alkoi sellainen "tsemppaaminen" heti alussa että oksat pois! Kauhea kohkaaminen kokoajan ja esim. molemmat puolustajat oli useimmiten ylhäällä tekemässä maalia (jota ei tullut). Kenttä tasapaino täysin hukassa ja kun vielä hävitään kaikki kaksinkamppailut niin jälki oli rumaa. Tokan erän jälkeen tilanne oli vielä 4-3 Viikin Dieselille, mutta pelin tolkku ja aloite oli kokoajan vastustajalla. Vika erä hävittiin sitten vielä pystyyn, joten lopputulos ruma 8-3. Esim. vanha tuttu Seppo 56v. iloitteli vastustajista itselleen pisteet 1+4 matsista. Pisteet: Leppis 1+1, Saku 1+1, Jussi 1+0 ja Stefu 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Vastuuturnaus. Piste.
14.10.2018 18:07 | Timppa #11

Toka turnaus Myllikässä. Taas saatiin hyvin kaksi kenttää täyteen sekä aamu- että iltapeliin. Aamu pelin jälkeen lähti Leppis, Ville ja Jussi pois. Ja illalla mukaan tuli Kaide ja Mikko. Yleisesti täytyy sanoa että peli parantui selvästi ekasta turnauksesta. Tsemppi jota oli jo ekassa turnauksessa sai seuraksi parempaa järkeä ja joukkuetasapainoa. Vielä jäi syöttelyyn parannettavaa varsinkin otteluiden lopuissa väsyneenä. Ja toki maalinteko ei paikkojen määrään nähden ole kunnossa. Onneksi niitä mestoja kuitenkin tulee!

Aamun matsissa X-Meniä vastaan eka erä heräiltiin 0-0 tuloksella. Tokassa erässä saatiin sitten kuparinen rikki. Pete tsemppasi hyvin parin hyökkäyksen pitkää vaihtoa ja sai vapautettua hyvällä pallonhallinnalla Francon vapaaseen paikkaan josta nätti rannari maaliin. Vastustaja tasoitti tämän muutaman minuutin jälkeen ja saivat vielä tilanteen 2-1 juuri ennen erän loppua. Vikassa erässä peli sitten repesi kahden erän hyvän tsempin jälkeen. Vastustaja sai vaihteen silmään ja kuten edellä mainittu Hämäyksen peli rupesi leviämään käsiin. X-men vei erän 3-1. Meiltä ainokaisen teki Ville ruuhkasta maalin edestä. Lopputolos siis 5-2. Pisteet: Franco 1+0, Ville 1+0, Leppis 0+1 ja Petri 0+1. Näistä otetaan revanssi vielä..

Illan matsissa vastustaja oli hieman aiemmasta tappiosta väsynyt Laajasalon Kullervo. Matsi oli erittäin tasaista vääntöä koko kolme varttia ja tsempata saatiin alusta loppuun. Matsin ekan maalin teki Kaide Jonin syötöstä. Kuti lähti kaukaa ja löysänä, mutta sopivasti pakin jaloista ja vaikeasti luettavalla ilmalennolla alakulmaan. LaKu sai tasoituksen vasta tokan erän alkupuolella. Erän lopussa pääsimme hetkeksi taas johtoon, kun saimme YV maalin Kun Jonin vedon pompusta Stefu ohjasi jalalla pallon maaliin. Kovasta kitinästä huolimatta maali hyväksyttiin ja merkittiin Jonille (Kaidelle syöttö). Saimme vielä kuitenkin takaiskun vain kolme sekuntia ennen tokan erän loppua. Vikaan erään siis 2-2. Nyt olisi aika saada vikakin erä onnistumaan. Kaide tekikin erän ekan erikoisen taas ja siirryimme johtoon 4 minuutin kohdilla kunnon kaarirannarilla. Valitettavasti sitten erän lopulla ei mennyt ihan putkeen kun meidän piti YV:llä tappaa peli; niin LaKu tekikin AV maalin. Peli tasoihin. Ja lopussa olimme vielä aika purjeessa vastustajan hakiessa voittoa. Vika hyökkäys tuli kuitenkin Hämäykselle ja juhlimme vikalla sekunnilla Francon tekemää voittomaalia! Karman laki ja toinen dumari pilasi kuitenkin juhlat kun hänen mielestä maali oli tullut yliajalla! Jäimme siis 3-3 tasuriin, mutta pakko olla tyytyväinen edes yhteen pisteeseen ja joka pelissä parantuneeseen ilmeeseen. Pisteet: Kaide 2+1, Joni 1+1, Jani 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Hämäyksen divarikausi Camposta liikkeelle
30.09.2018 13:39 | Timppa #11

Campon lauantaiaamu ja turnaus käynnistyi osaltamme jo kello 10. Jätkiä oli tosi hyvin paikalla verratuna viimeisiin treeneihin ja harrastesarjan peleihin. Saimme täyden rosterin 13 kenttäpelaajaa ja Kari maalissa. Päivän ketjut oli: Jani, Olli, Mikko ja uusi vahvistus Leppis sai Villen laidalle ja Jussin keskelle. Minä ja Marko pelattiin Stefun kanssa. Pakkeina oli Vellu, Franco, Leppä ja Joni. Ekassa matsissa vastaan tuli SB Vantaa Team. 

Vastustajallakin oli hyvin 14 äijää paikalla. Matsi lähti vyörymään aika vastustajan merkeissä ja Hämäys sai kyllä maalipaikkoja jonkun verran mutta pariin ekaan erään ei millään tullut onnistumisia. Kun taas Vantaa oli iskenyt jo ottelun puoleen väliin 5 maalia merkkausvirheistä ja syötöistä suoraan meiltä heille näytti matsi aika pelatulta jo ennen loppua. Vikassa erässä saatiin sentään lohtua kun Vellu ja Ville syöttelivät itsensä maalipaikkaan ja lopulta maali tuli Villen vedosta veskan kautta jengalla juuri ja juuri maaliviivan ylittäen. Maali merkattiin kuitenkin virallisiin papereihin Vellulle. Kun vastustaja kuittasi heti tämän parilla maalilla oli Hämäyksen vuoro tehdä toinen maali. Tällä kertaa Jani ohjasi Leppiksen vedon sisään. Lopputulos selkeä 8-2. Pisteet: Vellu 1+0, Jani 1+0, Ville 0+1 ja Leppis 0+1.

Tunnin huili ja toiseen matsiin FC Rabbit vastaan. Tämä matsi oli ehkä pari naksua parempi jo numeroidenkin valossa, mutta esim. toissavuonna voitettiin Rabbitkin kaksi kertaa sarjassa ja myös juuri ekassa turnauksessa. Totta puhuakseni kyllä koko turnaus oli aika järjetöntä koheltamista ja parannusta olisi syytä odotella. Huonompi aloitus sarjaan on ollut viimeksi kaudella 2013-2014 (-14 maalia pataan). Tässä matsissa saatiin maali per erä vastustajan 2-3 vastaan. Ekassa erässä Ville syötti Leppiksen kovan rannarin keskeltä yläpesään. Stefu taas teki yksilönousun ja vedon keskeltä tasavajaalla kun olimme juuri sössineet oman YV:n Ollin juostessa innokkaana kentälle kuudenneksi mieheksi siirretyllä. Muuten hyvä, mutta myös Kari oli kentällä. Vikassa erässä Jani teki vielä yhden kun mulle ei maistunut Stefun syötöstä maalinteko veskan edestä. Lopputulos tylsä 3-7 Jäniksille. Pisteet: Leppis 1+0, Stefu 1+0, Jani 1+0, Ville 0+1 ja Timppa 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi


©2019 Helsingin Hämäys - Salibandy - suntuubi.com