Suntuubi-palvelussa käytetään evästeitä. Palvelua käyttämällä hyväksyt evästeiden käytön. Lue lisää. OK
272829303112
3456789
10111213141516
17181920212223
2425262728291

RSS

 Kevät päätettiin Voittoon menestys seurojen malliin.
13.04.2019 19:26 | Timppa #11

Rusalla vedettiin kovassa metelissä ja kannustushuudossa Säilymiskarsinta läpi. Siellä oli halli täynnä vihellyksiä ja huutoa kun joka kentällä pelattiin tärkeitä matseja. Meidän ja Hakin välisessä matsissa pelattiin tosin ilman katsojia kun perheet oli jätetty kotiin. Paikalla oli jengin kovin ydin: Kari, Mikko, Marko, Leppä, Stefu, Saku, Kaide, Ville, Jani ja Minä.

Matsi lähti mukavasti Hämäyksen kontrollissa käyntiin ja jokaisessa vaihdossa saatiin hyviä paikkoja luotua. Esim. jo ekassa vaihdossa Stefu oli yksin veskaa vastaan. Harhautus jäätyi tosin hiukan ja veto lipsahti ohi maalin. Hämäys kontrolloi hyvin peliä koko ajan ja itseäni ei ainakaan haitannut sillä hetkellä kun vastustaja sattui saamaan helpohkon ekan maalin löysällä kaukovedolla Karin kainalon kautta. Kauan ei tarvinnutkaan odottaa kun jo seuraavassa vaihdossa pallo päätyi avauksesta minulle ja siirsin takaisin keskelle, josta Saku laukoi samantyylisen maalin veskan kautta sisään. Alle minuutti tästä ja pallo oli taas Hakin maalissa. Tällä kertaa Saku toimitti kulmasta pallon maalille josta Jani ohjasi pelivälineen maaliin. Tokaan erään siis 1-2 johdossa. Hyvä vyörytys jatkui myös tokassa erässä ja Hämäys lisäsi johtoa ja loi paikkoja. Kolmannen maalin teki Stefun kenttä. Kaide toi pallon ylös ja antoi Villelle vetopaikkaan, mutta Ville päätti siirtää vielä maalin edustalle nousseelle Stefulle, joka pääsi viimeistelemään maalin. Pari minuuttia tästä ajassa 18:29 käytin palloa pakilla viivassa. En tosin saanut enää sitä takaisin koska Mikko laukoikin pallon maaliin puolesta kentästä. Hyvin kerkesi Mikkokin avata maalitilin kaudelle vielä :) Loppuerästä ei tehty maaleja enää ja ihan erän lopussa oli sellainen päivän ensimmäinen sekavampi ja väsyneempi jakso. Ei kuitenkaan maalia Hakille ja erätauolla happea lisää. Vikassa erässä hyytyminen hiukan jatkui erän loppupuolella ja turvallista väliä vastustajaan ei ennen tätä saatu. Niinpä viisi minuuttia ennen loppua Haki pääsikin alle minuutin sisällä tilanteeseen 3-4. Tässä vaiheessa muutamalla meinasi jo ääni nousta falsettiin, muttei päivän sankarilla Sakella! Hän nimittäin teki vapauttavan sekä päivän hienoimman ja tärkeimmän maalin laukomalla oman ylöstuonnin jälkeen pallon maalin takayläkulmaan. Tässä vaiheessa tuntui että hoidetaan tämä kuitenkin. Vastustaja käytti vielä aikalisää ja otti veskaa pois jolloin Kaide löi vikalla minuutilla naulan arkkuun. Pallo omasta päästä roikkuna ja hidastettuna tyhjään maaliin! Hämäys hoiti homman ja tältä tuntuu siis voittaa! 8 jätkää joutuu odottamaan tätä tunnetta divarissa vielä ensi kauteen. Hyvää Kesää kaikille! Over/Out.

Lopputulos: HaKi Black 3 - 6 Helsingin Hämäys

Pisteet: Saku 2+1, Timppa 0+2, Stefu 1+0, Jani 1+0, Mikko 1+0, Kaide 1+0 ja Ville 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Runkosarja pelattu. Pleijarit alkaa!
31.03.2019 21:13 | Timppa #11

Sarja pelattu. Vähän löytyi parannettavaa vielä; kuten Voitot. Vikan turnauksen eka matsi kertoi kaiken tarvittavan koko sarjasta. Tuplahuti, joukkue joka tuli yhdeksänneksi koko sarjassa, voitti meidän pelien lisäksi vain yhden matsin muuten. Silti he pyörittelivät meidät kahteen kertaan maalierolla 21-8. Voisi sanoa että oltiin väärässä seurassa tässä sarjassa. 

Tästä Tuplahuti matsista vois kertoa lähinnä sen, että vikaan erään mentiin vielä tilanteesta 4-5. Ja Kaide piti omalla hattutempulla meidät mukana. Ottelun lopputulos oli kuitenkin 5-10. Pisteet: Kaide 3+0, Stefu 1+2, Ville 0+2, Timppa 1+0 ja Marko 0+1.

Vikasta matsista Ylilyöntiä vastaan ei ole sitäkään vähää kerrottavaa. Ylilyönti tuli sarjassa toiseksi ja riepotteli meitä rennon oloisesti koko matsin mitalta. Matsi oli yhtä kyykkimistä puolustuksessa. Saatiin sentään kuparinen rikki tilanteeseen 4-1 tokan erän alussa. Lopputulos olikin sitten: 10-1. Pisteet: Timppa 1+0 ja Stefu 0+1.

Nyt vielä se jännääkin jännempi karsintamatsi 13.4. HaKia vastaan. Pitää osata nauttia siitä raskaan kauden jälkeen ja ladata kova tsemppi matsiin! Jos venytään parhaimpaan ja taistellaan voitto matsista, pelastaa se kaudesta monessakin mielessä paljon vielä..


 - Timppa #11 | Kommentoi Liian vaikea lohko Hämäykselle
11.03.2019 14:02 | Timppa #11

En kyllä tiedä onko niitä helpompia lohkoja Vitosdivarissa tällä hetkellä. Nyt näyttää vahvasti sille että saadaan ylimääräinen karsintamatsi huhtikuulle! 

Tuusulan turnauksessa aloitettiin matsi Viikin Dieseleitä vastaan hyvin. Tai tarkemmin sanottuna Jani aloitti hyvin. Ensin kuitenkin maalin teki Marko karkaamalla ajassa 4:28 yksin läpi ja maalintekoon heti jäähyaitiosta päästyään. Oivaltavan syötön antoi karvauksen jälkeen pallon saanut Stefu. Sitten alkoi Vajolan Show: Mies iski kolme maalia putkeen ja eka erä meni meille 1-4. Loppupeli olikin sitten hidasta sulamista. ViDi nousi tokan erän päätteeksi tasatilanteeseen 4-4. Vikan erän puolenvälin jälkeen tuli 5-4 voittomaali. Lopussa yritettiin vielä tasoihin ilman veskaa joka aiheutti vain rankkarin vastustajalle. Vellu katkoi korkealla mailalla vastustajan maalintekoyrityksen tyhjiin. Ja rankkarista tulikin sitten loppulukemat 6-4. Pisteet: Jani 3+0, Marko 1+1, Stefu 0+1, Sakke 0+1 ja Vellu 0+1.

Toka matsi olikin sitten kunnon retuutusta kun Bandits juoksi meidän yli kolmella ketjulla.. Ekassa erässä tekivät 4 maalia jo ennenkuin me saatiin ekaa tehtyä. Matsin puoleenväliin oltiin kurottu minimaalisesti tilanteeksi 3-6. Mutta siihen paukut sitten loppuikin! Bandits teki vielä loppumatsista toiset 6 maalia. Lopputulos: 3-12. Pisteet: Ville 2+0, Jani 1+0, Jussi 0+1, Marko 0+1 ja Kaide 0+1.

Jani meni muuten Hämäyksen maalipörssin kärkeen 10 maalilla! Kyseessä on tähän asti toiseksi eniten ikinään maaleja Janille. Parhaalla kaudella on tullut 13 maalia. Että ei tässä ihan kaikki floppaa kuitenkaan :)


 - Timppa #11 | Kommentoi On vaikeaa...
17.02.2019 22:38 | Timppa #11

...Enää keksiä uusia lukuja tälle samalle tarinalle. "Ei voittoa taaskaan" on lausahdus jota saa toistella kuin rikkinäinen käkikello. Vielä olis neljä matsia (+karsinta) aikaa saada hieman balsamia haavoille! En siis puhu voitoista, vaan kyllä tässä ihan balsamia vaan kaivataan.

No tänään ei ekassa matsissa odotuskaan ollut kovin korkealla, kun vastassa oli piikkipaikan HC BMF. Selkeät onnistumiset: 1. Eka omiin vasta 8 minuutin jälkeen. 2. Eka erä vain 2-0 takkiin. 3. 5-0 tilanteessa otetun aikalisän jälkeen peli 5-4. 4. Neljä tehtyä maalia. Lopputulos: 4-10. Pisteet: Stefu 2+0, Ville 1+0, Jani 1+0, Jussi 0+1, Vellu 0+1, Olli 0+1 ja Timppa 0+1.

Tokaan matsiin oltiin puitu pakkovoitto tauolla. Ja tämä ei ainakaan auttanut meitä suorituksessa LaKua vastaan. Eka erä meni vielä tuloksellisesti kun Vellu teki kaksi maalia vahvalla tsempillä ja vastasi näin vastustajan maaleihin. Matsi ei ollut kuitenkan mitenkään formussa ja LaKu karkasi pelitilanne ja rankkari maalilla 4-2 karkuun tokassa erässä. Emme pystyneet enää vastaamaan tähän ja loppulukemat löi vastustajan ex-Hämäys mies Haba tyhjiin. Tulos: 5-2. Pisteet: Vellu 2+0, Joni 0+1 ja Stefu 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi Ei voittoa. Tasuri lohduttaa! (osa 2)
19.01.2019 20:12 | Timppa #11

Tiukkaa on. Ei pystytä kääntämään matseja millään, vaikka tänäänkin oli kaksi matsia hienoa taistelua. Tietysti maaleja pitäisi saada se 5-10 yhteen matsiin, millä yleensä voitetaan. 

Rusan kotikentällä ekaan matsiin vastaan saapui FC Rabbit sarjan kolmannelta sijalta. Tällä kertaa viikonloppu lähti mukavasti käyntiin, kun Stefu ja Kaide pompotteli palloa maalin kulmille, mistä Jani pääsi kuin varkain tuikkaamaan pallon verkkoon ilmasta. Tämä johto kesti hyvällä Markon maalivahtipelillä ja tsempillä aina tokan erän kolmannelle minuutille. Toka erä meni kuitenkin tasan kun Kaide siirsi meidät uudelleen johtoon erän lopulla. Tämän vastustaja kuittasi hienolla vedolla vikan erän neljännellä minuutilla. Meiltä oli tässä välillä hylättykin yksi maali ja kirsikaksi kakun päälle vastustaja teki ylivoimalla voitomaalin ajassa 39:00. Emme saaneet hyvästä taistelusta ja suurimman osan matsista johdossa pelaamisesta siis mitään palkintoa. Lopputulos: 3-2. Pisteet: Jani 1+0, Kaide 1+0, Stefu 0+1 ja Petri 0+1.

No jos ei tullut palkintoa ekasta pelistä, niin ehkä uskoa kuitenkin tokaan peliin X-Meniä vastaan. Matsi kulkikin samalla tsempillä ja Hämäyksen viedessä pelin alkua. Tällä kertaa ekan maalin iski Stefu Jonin syötöstä kentän läpi. Ja ekaan erään mahtui toinenkin Hämäys maali kun sain itse viimein pelissä numero 12 ekan maalin tehtyä tälle kaudelle. Se olikin veskalta aika imaisu kun otti längistä vedon sisään. Matsin puolivälissä nousimme jo 3-0 johtoon Janin tehdessä maalin Ollin syötöstä. Vielä ei ollut hätää vaikka vastustaja kavensi vielä tokan erän loppupuolella. Mutta karhu oli herätetty, ja päivän musta hetki osui kolmannen erän alkupuolelle kun päästimme kolme maalia noin kahteen minuuttiin. Varsinaisia virheitä ei kuitenkaan tehty vaan ensin tuli pari huippuvetoa yksilösuorituksilla karvauksesta huolimatta, ja sitten vielä vaparikuviomaali. Vaikka voitto oli taas sössitty, näytimme kuitenkin hyvää tsemppiä jatkossakin ja kun lopussa väänsimme ilman veskaa riskillä, niin tällä kertaa sekin onnistui ja saimme toisen pisteen takaisin kun Joni laittoi päivän toisen pitkän poikittaisen syötön takatolpille, josta Stefu runnoi pallon sisään! Aika 44:40. Lopputulos 4-4. Pisteet: Stefu 2+0, Joni 0+2, Timppa 1+0, Jani 1+0, Olli 0+1 ja Leppä 0+1.


 - Timppa #11 | Kommentoi